Skip to main content

Aktivitásaink

  • European Aquaculture Society éves konferencia, 
  • Gödöllői Halászati- Horgászati Szakember Találkozó, Kaposvári Állattenyésztési Napok, Halászati Tudományos Tanácskozás (MATE-HAKI) 
  • Partnertalálkozó és workshop szervezése az export országainkban

Oroszország, workshop 2022

Oroszországi workshopunk 2022-ben a pisztrángtakarmányozás jegyében került megrendezésre a cég Jasznogorszk melletti premixüzemében. Partnereink a kétnapos worshopon az előadásokat követően üzem-és laborlátogatáson vettek részt. Az előadások kitértek a takarmányozás jelentőségére, az egyes takarmányalkotók élettani szerepére, a premixek és késztakarmányokat érintő fejlesztési lehetőségre és érintették a világpiaci trendeket is. Az Agrofeed-MATE együttműködés keretében továbbá betekintést kaptak vendégeink a tudományos kutatásokban rejlő lehetőségekbe és azok gyakorlati alkalmazásaiba. A kötetlen beszélgetések megteremtették a kellemes közegét a speciális témáknak és kérdéseknek,bővítve az együttműködési lehetőségeket.

Oroszország, workshop 2023

A 2023-as évben megrendelésre kerülő partnertalálkozónkat gyönyörű környezetben, a törökországi Antalyaban rendeztük meg, több napra bővítve a szakmai programunkat. Rendezvényünkön a pisztráng, mint halfaj volt a központi téma, melyet világpiaci szerepéről, genetikai lehetőségeiről és annak gyakorlati alkalmazásairól, állategészségügyi kérdésein belül a bakteriális betegségek irányából jártak körül meghívott előadóink, Dr. Urbányi Béla, Dr. Horváth Ákos és Dr. Hoitsy Márton. A takarmányozás témakörében elmélyültünk az enzimek és mikroelemek világában és azok minőségének szerepéről, valamint a takarmányadditívek alkalmazásának pozitív hatásairól is tartottunk előadást, oroszországi partnercégünk, a Symbioval közös együttműködésben. A találkozó második napjára pisztrángteleplátogatást szerveztünk partnereinknek, melyen lehetőség nyílt a telep működését teljes mértékben megnézni. A török vendéglátóink készségesen válaszoltak az oroszországi partnereink kérdéseire és rendkívül izgalmas szakmai beszélgetések alakultak ki a területi adottságok más-más gyakorlati hasznosításáról. Partnereink igényei szerint tervezzük a színvonalas rendezvény folytatását.