Skip to main content
# Téma
2022.12.06.
Kövessen minket!

Agrárszektor az Agrofeed támogatásával

Az idén tizedik alkalommal rendezték meg az Agrárszektor Konferenciát, amely mára az egyik legrangosabb és legjelentősebb szakmai eseménnyé vált a hazai agráriumban. A kétnapos rendezvény egyedülállóan nagy és átfogó témakínálatával a lehető legjobb áttekintést igyekszik nyújtani az agrárgazdaságot érintő kérdésekben, így hozzájárul ahhoz, hogy az ágazat szereplői magas színvonalon tájékozódhassanak a gazdálkodásukat közvetlenül érintő legfontosabb területekről.

A konferencia arra törekszik, hogy a lehető legfrissebb és legaktuálisabb információkat nyújtsa a résztvevőknek, emellett pedig hosszabb távú prognózisokkal is könnyíti a vállalkozások sorsát leginkább befolyásoló gazdálkodási döntések tervezését és meghozatalát. A rendezvény a programban szereplő témákat színvonalas szakmai előadásokkal és kerekasztal-beszélgetésekkel dolgozza fel, amelyekben az államigazgatási, a banki, az üzleti és a szakmai-érdekképviseleti szféra legkompetensebb képviselői és döntéshozói vesznek részt.

Csitkovics Tibor, az Agrofeed ügyvezetője a Kiútkeresés a takarmányozásban szekció kerekasztal beszélgetésében vett részt, ahol több aktuális kérdésre igyekeztek megnyugtató választ adni a felkért szakemberek. Az Agrofeed kiemelt támogatóként kiállítási standján is várta az agrárium képviselőit.

A programot az első nap szakmai rendezvényei után színes szórakoztató és kikapcsolódási lehetőséget nyújtó esti program egészítette ki.