# Téma
2022.05.20.
Kövessen minket!

Mi történt a PREGÁN?

Két év után újra megrendezték a precíziós gazdálkodással foglalkozó agrárszakemberek, szolgáltatók konferenciáját, ahol az Agrofeed szakmai támogatóként volt jelen. Kiállítóként sok hasznos beszélgetésre került sor az agráriumban dolgozókkal, akik megerősítették cégünket abban, hogy az innováció, az új megoldások, friss gondolatok hatékonyan támogatják a közös, sikeres munkát.

Alpár Botond kutatás-fejlesztési vezető „A jövő sertéstakarmányozása a jelenben tesztelve” című előadásában a cég legújabb fejlesztéseit, jövőbe mutató terveit ismertette.

A két nap alatt 100 gyakorlati tapasztalatokat átadó előadást hallhatott felkészült szakemberektől a közel 1000 résztvevő. A Holland Nagykövetség a második napon precíziós workshopot is szervezett. A 2022-es konferencián nagy hangsúlyt kapott a precíziós pályázatban elnyert támogatási lehetőségek leghasznosabb formában való kiaknázása.

A rendezvényen egyedülálló kapcsolatépítési lehetőség állt rendelkezésre azokkal, akik már rutinosak a precíziós gazdálkodásban, agrárvállalkozókkal, szolgáltatókkal.

Az Agrofeed Klub tudást kínál minden gazdának!


Agrofeed

© Agrofeed Kft. Minden jog fenntartva.